Avís Legal

Informació General

El titular del lloc web lloc web www.totformatge.com és TOT FORMATGE 2, S.L., amb NIF B60477015 i domicili situat en Calle Calle CONSTITUCIÓ, 60 NAU 13, POLIG. IND. ELS GRASES, 08980, SANT FELIU DE LLOBREGAT, (Barcelona). L’entitat es troba inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, volum 26.654, foli 0126, full 105357, inscripció 1a.

Amb ànim que l’ús del lloc web s’ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, TOT FORMATGE 2, S.L. informa a l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebuda i solucionada contactant amb TOT FORMATGE 2, S.L., a través de l’adreça de correu electrònica: totformatge@totformatge.com

 

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts que es mostren en el present lloc web, i especialment dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’utilització industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d’autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d’informació excepte autorització prèvia del titular, TOT FORMATGE 2, S.L.. No obstant això l’usuari podrà utilitzar informació facilitada per gestionar la seva comanda i les dades de contacte corresponents.

Enllaços

TOT FORMATGE 2, S.L. no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços cap a altres llocs o pàgines web que, si escau, poguessin incloure’s en el mateix, ja que no té cap tipus de control sobre els mateixos, per la qual cosa l’usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que regeixin en els mateixos.