Olivar

Qui estima els formatges aprecia els bons olis

El reconegut crític gastronòmic Juan Carlos Capel coordina el blog Gastronautas De-Capel, inclòs al diari El País en la seva versió digital. Però aquest cop ens interessa per la seva aportació, juntament amb Julia Pérez Lozano, al blog Gastroactitud sobre olis verges extra excelents i poc coneguts entre els que hi ha el dels nostres apreciats i distribuïts Dehesa de los Llanos.

Ens ofereix una llista de 13 olis (Ui, no!… Millor diguem 12 + 1) de producció i distribució curtes, conseqüència directa de l’excel·lència en l’elaboració d’un producte de qualitat. A la llista n’hi ha per sucar-hi pa. Ens servirà per estar al cas si algún dia ens trobem amb alguna d’aquestes marques o si hem de decidir una compra a distància de productes especials.

Entre els 12 + 1, s’hi troba l’oli que produeix Dehesa de los Llanos, una institució en el mon de la producció de formatge que està transportant el seu sentit de la qualitat a altres productes que es generen a la seva mateixa finca, com ara l’oli verge extra, la llet d’ovella o la mel d’espígol.

L’article, aquí:
https://www.gastroactitud.com/pista/mejores-10-aceites-oliva-virgen-extra/